taloushallinnon palvelut

Kattavat taloushallinnon palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille

yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen ja lopettaminen

Yrityksen perustaminen ja lopettaminen ovat kaksi erilaista prosessia liiketoiminnan elinkaaren eri vaiheissa.  Autamme asiakastamme valitsemaan parhaat vaihtoehdot ja kuljemme mukana prosessin alusta loppuun. 

veroneuvonta

Veroneuvonta

Olemme yhdistyksen ja yrityksen apuna verotusasioissa. Laadimme veroilmoitukset, avustamme verosuunnittelussa sekä yrityksen tulo- ja osinkoverotuksessa. Meiltä saat tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

kirjanpito

Kirjanpito

Kirjanpitopalvelut kuuluvat yrityksemme ydinosaamiseen.  Kirjanpitäjämme hoitavat yhdistysten ja eri yhtiömuotoisten yritysten kirjanpidon asiakaslähtöisesti lakisääteisten velvoitteiden mukaan.

palkanlaskenta

Palkanlaskenta

 Laskemme palkat ilmoitettujen tietojen perusteella ja siirrämme palkat maksuun. Laadimme palkkalaskelmat, maksuluettelot, palkkatodistukset ja palkkakortit, Tyel -raportit ja muut viranomaisten vaatimat dokumentit.

laskutus

Laskutus

Seuraamme ja hallinnoimme myynnin ja saatavien sekä avoimien ja erääntyneiden laskujen kehittymistä. Koostamme raporttiaineistoa asiakkaan käyttöön. Sähköinen taloushallintojärjestelmämme tehostaa laskujen käsittelyä.

tilinpäätökset

Tilinpäätökset

Tilinpäätös on kirjanpidon tärkein raportti, joka summaa yhdistyksen tai yrityksen toimintavuoden aikaiset talouden tunnusluvut. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavat ja asiantuntevat tilinpäätöspalvelut.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Räätälöimme tarjoamamme palvelupaketin yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Taidamme sekä perinteisen että sähköisen kirjanpidon. Tilitoimistomme sijaitsee Uudessakaupungissa, mutta palvelemme toiminimiä sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä myös pääkaupunkiseudulla, Porissa, Raumalla, Kaarinassa ja Piikkiössä.

Ota yhteyttä