Yritysten kirjanpidon palvelut Uudestakaupungista

Pyydä tarjous

Tilipalvelu Kuusisto palvelee toiminimiä ja pieniä sekä keskisuuria yrityksiä yhtiömuodosta riippumatta. Toimintamme on keskittynyt Uuteenkaupunkiin, mutta palvelemme mielellämme muuallakin toimivia asiakkaita.

Meiltä saat asiakaslähtöistä, ystävällistä ja välittävää kirjanpidon palvelua. Palveluaikamme ovat joustavia ja olemme käytettävissäsi sopimuksesta myös viikonloppuisin.

Sähköinen ja perinteinen kirjanpito

Meillä työskentelytapa valitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme hoitaa kirjanpitosi perinteiseen tapaan paperiversiona tai käyttää nykyteknologiaa hyväksemme ja tehdä tilinpäätökset ja muut taloushallinnon tehtävät sähköisesti. Paperittoman pilvipalvelun kautta toiminta nopeutuu ja kaikki yrityksesi tarvitsemat palvelut löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Voit myös käyttää sähköistä taloushallintoa joko kokonaan tai osittain. 


Jos haluat luopua perinteisestä kirjanpidosta, autamme sinua siirtymävaiheessa ja huolehdimme, että prosessi on vaivaton. 

Kirjanpidon palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille

Tilipalvelu Kuusisto on luotettava yhteistyökumppani ja toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi myös kesken kauden. Meiltä saat muun muassa seuraavat taloushallinnon palvelut:

  • yrityksen perustaminen

  • kirjanpito

  • veroneuvonta

  • laskutus

  • palkanlaskenta

  • tilipäätökset

  • yrityksen lopettaminen.

Etsikö jotain muuta tilipalvelua? Me olemme joustava tilitoimisto ja pystymme auttamaan sinua monissa muissakin taloushallinnon asioissa. Kerro meille, minkälaista palvelua tarvitset, ja me palaamme pian asiaan toimintaehdotuksemme kanssa. Tilitoimistomme asiakkaana sinulla on käytettävissäsi kaikki osaamisalueemme ja vuosien kokemuksemme alalta.

Kysy lisää palveluistamme

Ulkoistetun taloushallinnon hyödyt

Tilipalvelu Kuusisto säästää aikaasi ja hoitaa taloushallinnon joustavasti yrityksesi ehdoilla. Ulkoistamalla tilipalvelut ammattilaiselle jaat työmäärää tasapuolisemmin ja voit kohdistaa resursseja ydinosaamiseesi. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti.


Yhteistyö ammattilaisten kanssa vapauttaa kätesi yrityksesi johtamiseen ja tuloksen tekemiseen. Toiminta tehostuu ja virhemarginaali pienenee, kun jätät kirjanpidon kokeneiden asiantuntijoiden hoidettavaksi. Meiltä saat oikeaa ja ajankohtaista tietoa verotusasioissa ja muissa yrityksesi taloushallintoa koskevissa osa-alueissa päätöksentekosi tueksi. Haluamme yrityksesi parasta ja palvelemme sinua henkilökohtaisesti.

Jätä tarjouspyyntö